Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Wanneer verkopen wij zomerkleding en wanneer verkopen wij zomer kleding?

Vanaf september verkopen wij winterkleding tot maart, in maart start de zomerkleding weer

Sinds de komst van Afval Loont kregen wij bijna geen kleding en schoenen meer binnen in onze winkels, we zijn toen met afval loont gaan praten en met de gemeente. We werken nu met Afval Loont samen in de gymzaal aan de Stakmanbossenstraat 65 waar Afval Loont afval verzameld voor hergebruik van grondstoffen zoals plastic papier, kleding, oude electronica en frituurvet.

Wij kopen de kleding van Afval Loont wat voorheen aan een kringloopwinkel in Barendrecht werd verkocht.
Afval Loont heeft een helft van de gymzaal en wij de andere helft. op onze helft sorteren we de kleding in 3 groepen a, b en c.

A= de beste kwaliteit en gaat naar onze winkels, de B kwaliteit verkopen wij aan een organisatie die kleding verstrekt aan Roemenie. C kwaliteit brengen wij weg voor hergebruik voor recycling.
Hier worden bv kunstof tafels, poetsdoeken en motorkap bescherming van gemaakt.

Hergebruik en verzamelen van grondstoffen is zowel voor Afval Loont en voor ons zeer belangrijk!

Copyright © 2021 Kringloopwinkel Noordwijk & Noordwijkerhout
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren